Geld opnemen met creditcard

Creditcard of debitcard?

Empays Payment Systems India Pvt Ltd, heeft een samenwerking met Mastercard aangekondigd in een poging om ‘Cardless ATM powered by Mastercard’ in India te lanceren. Als onderdeel van deze strategische alliantie zal Empays de basistechnologie achter het IMT-betalingssysteem upgraden om de vereisten van Mastercard Cardless ATM op te nemen, waardoor een echte EMV-geschikte geldopname-transactie mogelijk wordt. Debit card aanvragen wordt ook veel gedaan.

Opname van geld met creditcard

‘Cardless ATM powered by Mastercard®’ stelt gebruikers in staat om de dichtstbijzijnde geactiveerde ATM digitaal te lokaliseren en een opname te starten door simpelweg een QR-code op de mobiele telefoon te scannen met behulp van hun bank-app. Hiermee kunnen gebruikers veilig geld opnemen, vooral tijdens de huidige tijden van COVID-19.

Porush Singh, divisievoorzitter van Zuid-Azië, Mastercard: “Bij Mastercard streven we ernaar om geavanceerde technologie te gebruiken om de klanttevredenheid en veiligheid te verbeteren. In de huidige ongekende tijden heeft dit een urgentie en belang gekregen omdat we een evenwicht vinden tussen de noodzaak om onszelf te beschermen en de noodzaak om transacties voort te zetten die essentieel zijn om ons dagelijks leven te behouden. Met ‘Cardless ATM powered by Mastercard’ kunnen gebruikers veilig geld opnemen door het volledig elimineren van de noodzaak om een ​​fysieke kaart te gebruiken of een pincode voor geldautomaten aan te raken, terwijl ze de veiligheid van een EMV-transactie bieden, waardoor het veilig, snel en gemakkelijk is zodat mensen toegang hebben tot contant geld. ‘ Mastercard aanvragen gratis is ook mogelijk gemaakt.

Ravi Rajagopalan, oprichter en CEO van Empays Payment Systems, zei: “We zijn verheugd over het vooruitzicht om met Mastercard samen te werken om hun toonaangevende kaartloze ATM-technologie via IMT Payment System op de Indiase markt te brengen. We bewonderen Mastercard enorm voor hun inzet voor opkomende markten en de manier waarop het bedrijf hun wereldwijde technologieaanbod onderscheidt op basis van lokale marktbehoeften. We waarderen de samenwerking en kijken ernaar uit om onze ledenbanken zeer binnenkort te betrekken bij discussies.