Brutaal eerlijke datingtips voor vrouwen (door een man)

 

Het krijgen en vinden van eerste dates is geen gemakkelijke zaak, maar het moet wel leuk zijn. Als het een totale ramp is, heb je tenminste een grappig verhaal om je vrienden over wijn te vertellen.

We ontmoetten datingcoach James Preece (die met Christina Aguilara werkte, alleen ter info) om de vroege stadia te bespreken – nieuwe mensen ontmoeten, de eerste date organiseren, erop doorgaan en wat te doen daarna.

Hier zijn zijn tips voor singles op de uitkijk.

1.      Vraag je niet af waarom je iemand niet hebt ontmoet – wees proactief.

Het grootste wat ik tegen vrouwen kan zeggen, is actief bezig zijn met daten, omdat sommigen de neiging hebben om achterover te leunen, thuis te zitten kijken naar Netflix, te wachten op hun vrienden om hen voor te stellen, of dat jongens hen benaderen – maar vaak zijn jongens bang om te doen dat.

Als je online dating doet, stuur dan ook het eerste bericht. Vrouwen zullen soms achterover leunen en wachten en worden bestookt met e-mails van de verkeerde soort mensen, en dan aannemen dat online dating niet werkt, omdat alle e-mails die ze hebben saai zijn of van de verkeerde soort mensen.

Als je iets wilt, zoals wanneer je op zoek bent naar een baan, moet je erop uit gaan en het halen. Bereid u erop voor, maak enkele stappen en duidelijke aanwijzingen voor uzelf en de wereld dat u dat gaat doen. Als je iemand serieus wilt ontmoeten, kondig het dan aan aan je vrienden, schrijf een blog over je avonturen en je zult merken dat er mogelijkheden ontstaan. Doe alles wat je kunt, ga erop uit.

Vergeet niet om recensies zoals regioswingers ervaringen en ematching ervaringen.

 

2. Word een druk persoon – het is aantrekkelijk.

Als je een saai leven hebt en niets doet, is dat niet zo aantrekkelijk. Ga en leer een nieuwe vaardigheid, ga naar een les, ga naar yoga. Het is aantrekkelijk en het maakt je een veel sterker persoon.

Moppend rond denkend: ‘Waarom heb ik mijn Prince Charming niet ontmoet? is niet hoe het werkt. Daarom is Assepoester een mythe. Bereid je voor, ga naar buiten en zeg tegen jezelf dat je hem gaat vinden.

 

3. Sta open voor wat er op je verlanglijstje staat.

Mensen hebben tegen me gezegd dat ik iemand wil die op mijn ex-partner lijkt. Sommige mensen zijn te specifiek over de kenmerken die ze in een partner willen. Er zijn een aantal dingen die dealbreakers of afknappers zijn – de meest voorkomende is dat je niet wilt daten met een roker of iemand die ongeschikt is – dus stel deze vragen al vrij vroeg, als ze echt zo belangrijk zijn.

 

Maar breid uw opties zoveel mogelijk uit. Want als je de juiste persoon ontmoet, verandert je hele leven en wat jij wilt, kan ook veranderen.