Het is makkelijker geworden om te vergelijken, maar welke verzekeringen en producten kun je allemaal uitkiezen

Verzekeringssparen: Mensen die de juiste stappen begrijpen, vinden het niet moeilijk om de goedkoopste tarieven aan te trekken zonder de kwaliteit van de dekking te verlagen. Deze write-up leert u stappen die u kunt nemen om minder te betalen zonder de kwaliteit van de dekking die u krijgt te verminderen. Daardoor kun je steeds gemakkelijker besparen op je verzekeringen.

1. U bespaart uzelf vermijdbare kosten voor de woningverzekering als u een CLUE (Comprehensive Loss Underwriting Exchange) rapport krijgt voordat u een huis koopt. Dit rapport zal u helpen om huizen te vermijden die u veel meer zouden kosten in de woningverzekering.

  • Als u bijvoorbeeld in een stad woont waar alleen een vrijwillige brandweer aanwezig is, zult u zeker hogere tarieven betalen. Hoe ver weg het dichtstbijzijnde politiebureau, brandweerkazerne en/of brandkraan zijn zal ook van invloed zijn op uw tarief.
  • Krijg zulke cruciale informatie voordat u voor een huis betaalt. De kleine besparing die u heeft gemaakt op de aankoop van een huis kan onbeduidend worden in vergelijking met de premies die u over een paar jaar zult betalen.

2. Zorg ervoor dat de buitenkant van uw huis brandveilig is en dat uw premie lager zal zijn. 3. Heeft u dingen die waarschijnlijk de verbranding in de buurt van uw structuur kunnen helpen? Dan krijgt u hogere tarieven.

  • Ook al ziet het snijden van struiken rond uw huis er eenvoudig uit, u krijgt goedkopere premies als u ze op een afstand van ten minste 10 meter van uw structuren houdt. Het risico van een brand in een huis is een zeer sterke factor die invloed heeft op de premie van uw woningverzekering.

3. Een huis met een zwembad is iets waar iedereen van houdt. Maar waardeert u het dat het uw tarieven aanzienlijk verhoogt, vooral als u niet genoeg veiligheidsmaatregelen neemt?

Hoewel je hogere tarieven zult krijgen als je een zwembad hebt, kun je het bedrag dat je betaalt omlaag brengen door er een hek omheen te plaatsen of door andere veiligheidsmaatregelen te nemen.

4. Voor degenen die oudere verwarmings-, elektrische en sanitairsystemen hebben, moet u deze upgraden naar de huidige normen en uw tarieven moeten tot vijftien procent dalen.

  • Zo is de oude schoolhaard misschien romantischer, maar toch niet zo veilig als een modern verwarmingssysteem. Uw huis is veiliger als u zich houdt aan de moderne normen. Als u dit doet, verlaagt u uw tarieven en verhoogt u in de meeste gevallen ook de waarde van uw huis.

5. Als u een paraplupolis kunt kopen en vervolgens de aansprakelijkheidsdekking van uw huiseigenaren vermindert, bespaart u veel. Het is dan ook zeer aan te raden dat u hiermee zelfs een betere dekking krijgt voor veel minder. Meer weten? Vergelijk dan op deze site.